Küçükyusuf Ortaokulu

Telefon : 0 (474) 257 10 80
WEB https://kucukyusufortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KÜÇÜKYUSUF KÖYÜ KÜÇÜKYUSUF KÜME EVLERİ İLK OKUL BLOK NO: 10/2 MERKEZ / KARS
VİZYON : İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın
MİSYON : Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlama: 08.30 Ders Bitiş: 14.50
Isınma : Kalorifer
Servis : Öğretmenlerimiz Personel Servis aracıyla her gün İl Merkezine geliş-gidiş yapmaktadır.
Ulaşım : Biz kısa yolu kullanıyoruz. Ancak yolun kötü olmasından dolayı merkeze varma süremiz 1 saati buluyor.
Yerleşim Yeri : Küçükyusuf Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kars Merkezinden Küçükyusuf Köyü´ne giden iki yol vardır.Kısa yol 33 km. uzun yol ise 53 km.dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :